OAT Utveckling

Från hyresgäster
till fans

Vår inställning: Att behandla våra kunders kunder som om de vore våra egna.

OAT är specialister på att skapa värde, både för våra kunder och deras kunder. Utifrån denna specialistkompetens har vi utformat konceptet OAT Utveckling, som i grund och botten handlar om att vi – tillsammans med vårt nätverk av skickliga hantverkare – förenklar, effektiviserar och skapar skräddarsydda lösningar för varje specifikt projekt.

Vi tar ett totalansvar vid lägenhets- lokal-, kontorsrenoveringar och har ett ständigt fokus på att ge er hyresgäst ett prickfritt hantverk och hög service i form av expertrådgivning, flexibilitet och fingertoppskänsla. OAT garanterar en smidig process som är färdig vid utsatt datum – och dessutom: ett utmärkt slutresultat. När ni arbetar med oss kan ni känna era trygga med att ni, och era hyresgäster, blir nöjda.

Totalrenovering

Vid en totalrenovering behåller vi i princip bara stommen, i övrigt byts allt; kök, badrum, ytmaterial, golv, innerfoder, ytskikt, ventilation och rör. Resultatet blir en helt ny lägenhet, inifrån och ut. Snyggt för ögat och funktionellt för livet.

Kontakta

Martin Andrén

Mobil: 0708-93 49 40
E-post: martin@oatgruppen.se