OAT Måleri

Från dyster till lyster

Vårt mål är att överträffa kundens förväntningar.

Med vår gedigna erfarenhet av måleri kan vi förutspå processen och erbjuda prisvärda och effektiva lösningar. OAT:s målsättning är inte att utföra ett jobb som motsvarar era förväntningar – vi vill överträffa dem. Det är den hungern och drivkraften som ligger till grund för att vi är ett av de ledande målerierna i Västsverige.

Vi jobbar framförallt med bygg- och fastighetsbolag där uppdragen kan röra sig mellan alltifrån att fräscha upp en fondväg till att se över ett helt bygge. Små förbättringar eller stora förändringar. Varje projekt är del av ett större sammanhang, ett långsiktigt samarbete, där vi med lyhördhet och kommunikation garanterar leveranssäkerhet och kvalitet. Alltid med ett stort fokus på service.

Här är ett axplock av vad vi kan göra för dig:

Entreprenad

Vissa uppdrag börjar som en fondvägg och slutar i att vi gett en hel fastighet en ny färgsättning och fräschör. Totalentreprenad innebär att vi tar oss an helheten, här ryms alltifrån invändig målning, tapetsering till golvmålning och fönstermålning. Vår platsorganisation ansvarar för helheten och att förloppet flyter på med hänsyn till övriga moment.

Projektering

Vi förespråkar samarbete och kommunikation och jobbar gärna jämsides med beställaren för att tillsammans diskutera funktion och färgval. En genomtänkt färgsättning kan vara helt avgörande för upplevelsen. Varje projekt, rum och lokal har unika förutsättningar och kräver också en noga genomarbetad färganalys.

Servicemålning

Vi utför även måleri vid lägenhetsrenovering och lokalanpassningar. Alltid med enkla och smidiga processer, yrkesskicklighet i toppklass och ett jobb klart i tid. Det är vad vi kallar service.

Kontakta

Per-Olof Johansson

Mobil: 0705-84 12 07
E-post: per-olof@oatgruppen.se