OAT Kök

Från skämskudde
till mötesplats

Att skaffa nytt kök kan vara enkelt.

OAT har förädlat hem och lokaler i över tre decennier. Under årens lopp har vi skaffat oss en djup förståelse för köksrenoveringar och den problematik som kan uppstå vid leverans och installation. Detta – tillsammans med den kompetens vår pålitliga kökstillverkare besitter – betyder att vi kan erbjuda en konkurrenskraftig produkt med kortare ledtider utan att ge avkall på kvalitet, hantverk eller ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv.

Vi finns vid din sida, från detalj till helhet, och är inblandade i den grad du önskar. Från materialval och beställning av vitvaror till utrivning och montering. Vår målsättningen är alltid, oavsett om du efterfrågar ett kök i premiumsegmentet eller en mer standardiserad lösning, att hjälpa dig göra ett smart och hållbart val.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Komplett kök

Vi kan leverera kompletta kökslösningar och hjälpa dig från ritning till montering vid exempelvis nyproduktion eller ROT-projekt. Vår köksstomme tillverkas efter dina mått vilket ger dig ett pålitligt och specialbeställt kök – till priset av en standardstomme.

Köksförnyelse

Att sätta nya luckor på en befintlig stomme kan lyfta vilket kök som helst. Det är ett bra, prisvärt och miljövänligt alternativ för dig som inte vill förändra kökets utformning. Vare sig du har en stomme från Ballingslöv, Marbodal, IKEA eller ett platsbyggt kök från 50-talet kan vi tillverka nya luckor och addera funktioner som ger känslan av ett nytt kök.

Renovering

Vi kan erbjuda en enkel och snabb uppfräschning av köket där vi behåller den befintliga stommen och renoverar köksluckor, lådor och dörrar i vår verkstad. Det ger köket en ny och fräsch finish, utan att man behöver riva ut eller slänga några delar. Både kostnadseffektivt och miljövänligt.

Process

Steg 1: Val av kök

Vi har ett brett utbud av kök där du har möjlighet att skräddarsy dina val efter tycke, smak och behov. Se ett urval av våra produkter här nedan eller kontakta oss så berättar vi mer. 

Steg 2: Ritning & offertförfarande

När du har valt kök återkommer vi med offertförfarande tillsammans med byggritningar och uppställningsförslag. Efter godkännande genomför vi en sista kontrollmätning innan produktionen sätter igång.

Steg 3: Tillverkning

Tillverkningen sker hos vår produktionsleverantör som ligger nära vår verksamhet i Göteborg. Detta innebär att vi snabbt kan anpassa lösningen efter ändrade förutsättning och samtidigt hålla korta ledtider. 

Steg 4: Leverans

För att kunna leverera på utsatt tid orderlägger vi beställningen mot projektets tidsplan. Just In Your Time, kallar vi det. Vi är medvetna om att ett behov kan behöva påskyndas eller senareläggas beroende på situationen, och är därför flexibla gällande när leveransen ska ske. 

Steg 5: Komplettering

På OAT erbjuder vi snabb service vid ändringar eller skador och kan ta fram kompletterande specialdelar på bara några dagar. Vårt fulla fokus ligger på att leverera ett perfekt slutresultat.

Produkter

Här hittar du våra produkter och länkar till samarbetspartners.

LG Collection

Bänkskivor, blandare & diskhoar

Linfalk

Beslag

Kungälvs Natursten

Bänkskivor sten

Luckor

  • Alla
  • Basluckan
  • Fanér
  • Massiv ramlucka
  • MDF 16mm
  • MDF 19mm

Malmö Björk

Malmö Ek

Stockholm

Dövad Ek

Fall Björk

Fall Ek

Fall Valnöt

Smögen 56ram

Rivö

Risö

Domsö

Vaxholm

Marstrand

Värö

Sandhamn

Hönö

Grepp

Grip

Fall

Plan

Stup

Brännö

Saltö

Burö

Särö

R5

Rund

Dövad

Standard

Björk/Björk

Ek/Ek

Vit/Ek

Vit/Vit

OAT film

Kontakta

Patrik Johansson

Mobil: 0705-34 20 10
E-post: patrik@oatgruppen.se