OAT – Kontakt

Från OAT Gruppen
till OAT

Med våra tre ben – OAT Utveckling, Måleri och Kök – hjälper vi bygg- och fastighetsbolag i Storgöteborg att förädla sina projekt, vare sig det gäller en fastighet, lokal, lägenhet eller hus. Från bra till bättre. Vi utgår alltid från våra tre kärnvärden: Hantverket, kundvärdet och långsiktigheten.

Hildedalsgatan 168
417 05, GÖTEBORG

Växel: 031-22 54 06

OAT Måleri

Per-Olof Johansson

Mobil: 0705-84 12 07
E-post: per-olof@oatgruppen.se

OAT Utveckling

Martin Andrén

Mobil: 0708-93 49 40
E-post: martin@oatgruppen.se

OAT Kök

Patrik Johansson

Mobil: 0705-34 20 10
E-post: patrik@oatgruppen.se

Kontaktpersoner

Magnus Johansson
VD

Mobil: 0707-14 89 44
E-post: magnus@oatgruppen.se

Lena Munckhammar
Ekonomi

Mobil: 0732-44 34 00
E-post: lena@oatgruppen.se

Hantverk

Hos OAT står hantverksskicklighet högt i kurs. Det är något vi är stolta över och som finns i vårt DNA – så ska det förbli. Men ett gott hantverk handlar inte bara om att måla en vägg eller kakla ett badrum. Det handlar också om att se till varje kunds behov, hjälpa dem göra hållbara val och hantera varje given situation med värme och professionalism. Det är vad ett gott hantverk innebär för oss.

Kundvärdet

Att skapa värde för kunden innebär att förstå vad som är viktigt för dem. Handlar det om att höja värdet på deras fastigheter? Absolut, men vi inser samtidigt att det finns fler parametrar att ta hänsyn till. Oavsett uppdrag levererar vi ett högt kundvärde genom första klassens service. Tillsammans med kunden når vi resultat som gagnar både dem och deras kund. Det ska kännas enkelt – och tryggt – att anlita OAT.

Långsiktigheten

OAT besitter både kompetensen och produktionskraften att hjälpa våra kunder göra långsiktiga val. Vilken nivå ska renoveringen ligga på för att hålla långsiktigt, både ur ett miljöperspektiv och ett socioekonomiskt perspektiv? Hur ska en fastighet målas så att den håller i generationer? På dagens marknad funkar det inte att utgå från en färdig mall för hur ett arbete ska utföras. Varje kund unik – det är förstår OAT.

Certifikat

OAT är certifierade enligt SS-EN-ISO 9001:2015 och SS-EN-ISO 14001:2015 för invändig och utvändig entreprenadmålning inklusive totalrenovering av lägenheter samt lackering av köksluckor och dörrar.