OAT Academy

Från nybörjare
till proffs

Alla kan bli en målare i världsklass – det enda som krävs är vilja och rätt inställning.

Alla yrkesgrupper behöver utvecklas. Och all expertkunskap mår bra av att, då och då, ifrågasättas. Måleribranschen är inget undantag. Därför har vi skapat OAT Academy – en utbildning för dig som vill lära dig yrket från grunden och börja jobba på OAT.

På Academy lägger vi stor vikt vid personlighet och söker dig som är:

Kommunikativ

Socialt kompetent och lyhörd för din omgivning.

Serviceinriktad

Ser alltid till kundens bästa.

Ansvarsfull

Flexibel och initiativrik.

Academy – en utbildning som inte slarvar med grunden.

1-retina

En bra start

Det krävs inga förkunskaper för att genomgå Academy. Vi vill däremot se att du har ett driv och en önskan att vilja lära dig och utvecklas. Vi ger dig en utbildning som täcker hela spektrat och börjar med grundläggande underarbete, för att att sedan ta oss igenom resterande delar av läroplanen. Från start till mål – så att du blir en komplett och kompetent målare.

2-retina

Bred och djup erfarenhet

Under utbildningens gång får du möjligheten att prova olika typer av tekniker, miljöer och uppdrag. Du får en förståelse för hur processen går till, med hänsyn till alla inblandade parter, så att du alltid ligger ett steg före.

3-retina

Garanterad jobb

Efter godkänt gesällprov erbjuds du fast anställning hos OAT. Du får hjälp att fortsätta utveckla dina kunskaper som målare, även efter läroperioden. Hos OAT blir du en del av en härlig företagskultur, jobbar i en trivsam arbetsmiljö och får inflytande över ditt arbetsliv. Vi kommer göra vårt yttersta för att du ska trivas.

Anmäl dig här: