OAT Måleri

En målande vision!

Vi tror på hantverket. På yrkesstolthet och på viljan att försöka se in i framtiden.

På OAT Måleri har vi lång erfarenhet som gör att vi i mångt och mycket kan förutspå processen, erbjuda prisvärda och effektiva lösningar som inte bara motsvarar era förväntningar utan också överträffar. Därför är vi också en av de ledande målerileverantörerna i Västsverige. Vi jobbar framförallt med bygg- och fastighetsbolag och uppdragen kan röra alltifrån en fondvägg till ett helt bygge. Vi ser varje projekt som ett långsiktigt partnerskap där vi med lyhördhet och kommunikation garanterar leveranssäkerhet och kvalitet. Våra uppdrag varierar i både omfattning och utförande. Här har du ett axplock av vad vi kan göra för dig;

Entreprenad

Vissa uppdrag börjar som en fondvägg och slutar i att vi gett en hel fastighet en ny färgsättning och fräschör. Totalentreprenad innebär att vi tar oss an helheten, här ryms alltifrån invändig målning, tapetsering till golvmålning och fönstermålning. Vår platsorganisation ansvarar för helheten och att förloppet flyter på med hänsyn till övriga moment.

Servicemålning

Vi utför även måleri vid lägenhetsrenovering och lokalanpassningar. Alltid med enkla och smidiga processer, yrkesskicklighet i toppklass och ett jobb klart i tid. Det är vad vi kallar service.

Projektering

Vi förespråkar samarbete och kommunikation och jobbar gärna jämsides med beställaren för att tillsammans diskutera funktion och färgval. En genomtänkt färgsättning kan vara helt avgörande för upplevelsen. Varje projekt, rum och lokal har unika förutsättningar och kräver också en noga genomarbetad färganalys.

Kontakta

Per-Olof Johansson

Mobil: 0705-84 12 07
E-post: peo@oatmaleri.seBitnami