OAT Kök

Våga förändra!

Slitet blir nytt. Outnyttjat utrymme blir arbetsyta. Dassigt får ny finish. Med material av högsta kvalitet skapar vi kök att trivas i.

Med lång erfarenhet, standardiserade processer, egenfabricerade och närproducerade kök kan vi erbjuda högkvalitativa och kostnadseffektiva köksrenoveringar för såväl ett som tjugofem kök. Här väljer ni fritt hur stor del av processen vi ska ta ansvar för. Låt oss därför ge er två exempel på hur en renovering kan gå till;

Köksförnyelse

Är köket behov av en ansiktslyftning? Ny och fräsch finish? Med ett resultat som imponerar? Då kan vi erbjuda en enkel och snabb uppfräschning av köket. Vi behåller den befintliga stommen och byter ut och måttanpassar kökslådor, köksluckor, dörrar och bänkskivor. Passar perfekt för kök som behöver en större remake till ett mindre pris.

Komplett kök

Vill man ha ett komplett kök från grunden hjälper vi till med ritning, planering, beställning av interiör och vitvaror, uppbärning och montering. Har ni egna hantverkare kan vi se till att allt finns på plats och står redo för montering på utsatt datum. Många gånger är tiden knapp, med närproducerade kök kan vi erbjuda en leveranstid som få kan matcha.

Kontakta

Patrik Johansson

Mobil: 0705-34 20 10
E-post: patrik@oatkok-lack.seBitnami