OAT Academy

För framtidens målare

Alla yrken behöver utveckling. All expertkunskap mår bra av att ifrågasättas. Stannar vi stagnerar vi, därför har vi skapat OAT Academy. En utbildning för alla som vill få bästa möjliga skola och garanterat jobb på en av Västsveriges främsta målerifirmor.

På Academy lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker dig som är;

Kommunikativ

Stor social förmåga och lyhörd för din omgivning.

Serviceinriktad

Ser alltid till kundens bästa.

Ansvarsfull

Flexibel och tar gärna egna initiativ.

Academy – en utbildning som täcker hela spektrat;

1-retina

En bra start

För Academy krävs inga förkunskaper, men däremot ett driv och en passion för måleri. Vi ger dig en utbildning som täcker hela spektrat och börjar givetvis med grundläggande underarbete för att sedan jobba oss igenom alla områden i läroplanen. Från start till slut, för att göra dig till en mångfacetterad målare med penseln som främsta redskap.

2-retina

Bred och djup erfarenhet

Med möjlighet att pröva olika typer av tekniker, miljöer och uppdrag. Samtidigt som du får en förståelse för processen, med hänsynstagande för alla berörda parter, så att du i tanken alltid ligger steget före. Allt under ledning av våra främsta målare. Vi erbjuder dig även ersättning under lärlingsperioden och möjlighet att tillgodoräkna dig timmar via en validering.

3-retina

Garanterad jobb

Efter godkänt gesällprov erbjuds du fast anställning hos OAT Måleri. Vi ger dig möjlighet att fortsätta utvecklas även efter läroperioden. Med stark gemenskap, en trivsam arbetsmiljö och inflytande över din situation gör vi vårt yttersta för att du ska trivas.

Anmäl dig här:

Bitnami