Ledig tjänst

Servicesnickare

Vi letar efter initiativrika och drivna snickare som vill utvecklas tillsammans med oss genom uppdrag inom fastighetsbranschen. Vi söker dig som är färdig snickare, som är duktig på kundkontakt och är van vid att arbeta självständigt.

OAT är ett serviceföretag som arbetar med måleri, snickeri och utveckling inom främst bygg- och fastighetsbranschen. Vi brinner för att leverera prisvärda och effektiva lösningar som inte bara möter våra uppdragsgivares förväntningar, utan även överträffar dem. Hos oss går inställning och personlighet före många års erfarenhet, då vi vill skapa välfungerande team och en god arbetsmiljö.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är färdig snickare och är intresserad av att arbeta med serviceuppdrag och lägenhetsrenoveringar. För oss är det viktigt att du är kommunikativ och socialt lagd då rollen innebär mycket kontakt med våra beställare. Vi förutsätter att du alltid är noggrann i ditt hantverk, kvalitetsmedvetenhet är något vi värderar högt på OAT. Det är även viktigt att du är duktig på planering och att du kan arbeta självständigt med olika projekt. Vi ser gärna att du är en lösningsorienterad person som är duktig på att ta egna initiativ. Sist men inte minst är du lyhörd inför våra kunder och noga med att alltid leverera bästa tänkbara kundservice.

 

• Färdig snickare

• B-körkort är meriterande men inte avgörande

• Uppdrag i Göteborg med omnejd

 

Vårt snickarteam består idag av 8 personer och vi planerna nu att förstärka det med en 1–2 personer. Vi planerar att rekrytera löpande med start innan eller efter sommaren.

 

Skicka din ansökan till jobb@oatgruppen.se eller i formuläret bredvid.

Sök här:


Bitnami